Yerel seçimlerde önceki yerel seçimlere oranla ciddi bir düşüş yaşayan AK Parti, seçimleri değerlendirmek, yönetimdeki çalışmaları ele almak ve bundan sonraki süreçte neler yapılacağını belirlemek için dün Merkez İlçe Teşkilatı üyeleri biraraya geldi. Yapılan toplantıya AK Parti Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan ve ilçe teşkilatı üyeleri ile Beyköy Eski Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Boğaziçi Eski Belediye Başkanı Rafet Kara da katıldı.

Toplantı basına kapalı yapılırken toplantının ana gündem maddesi ise yerel seçimler oldu. Özellikle kaybedilen oy sayısının nedenlerini ele alan teşkilat üyeleri, partinin çalışmalarını, bundan sonraki süreci, parti olarak yapılması gereken çalışmaları da gündeme aldı.

Yapılan değerlendirme toplantısı hakkında toplantı öncesinde bilgi veren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, toplantı da Merkez İlçe Teşkilatı olarak Milletvekilleriyle birlikte yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendireceklerini dile getirdi.