İsminin açıklanmasının ardından seçim gezilerine ara vermeden devam eden AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram, AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Başkanı Fevai Arslan, İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve parti teşkilatıyla birlikte Eski Sanayi Çarşısı esnafını ziyaret etti. Esnafları tek tek gezerek sorunları dinleyen Bayram, sorunların çözümü noktasında göreve gelmeleri halinde ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

“Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.”

Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, parti olarak teşkilatla birlikle gezilerine devam ettiklerini belirterek, “Hep birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi seçimlerden sonra da çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Buradan tüm vatandaşlarımızı pazartesi günü Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine davet ediyoruz. Gelin ve Başbakanımızın neler söyleyeceğini hep birlikte dinleyelim.” şeklinde konuştu.

“Bayram'a inancımız sonsuz.”

Belediye Başkanı Mehmet Keleş'te parti olarak birlik içinde hareket ettiklerini söyleyerek “Bu zamana kadar Belediye Başkanlığı yaptığım Düzce'de güvendiğimiz bir arkadaşımız olan İsmail Bayram'la yola devam kararı aldık. Kendisinin bu işi başaracağına inancımız sonsuz. Bu zamana kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da öyle çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

“Önümüzde bir haftalık süreç var.”

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram'da esnafları gezerek sorunları dinlediklerini ifade etti. Bayram, “Ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlardan ve esnaflardan gezilerimiz sırasında olumlu görüşler alıyoruz. Önümüzde bir haftalık bir süreç var. Bu süreci de en iyi şekilde tamamlayacağız.” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkan adayı Bayram ve beraberindeki partililer daha sonra Kızılay Meydanı esnaflarını gezdi. Partililer burada da sorunları dinleyerek gerekenin yapılacağını ifade etti.