AK Parti'yi 30 Eylül Pazar günü yapılacak olan kongrenin heyecanı sardı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son kez genel başkan adayı olacağı 4’üncü Olağan Büyük Kongre ise birçok bakımdan ilkleri de içinde barındıracak. Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleşecek ve yaklaşık 30 bin partilinin katılması beklenen kongre için özel şarkı ve klip hazırlandı. Böylece Türkiye'de ilk defa bir siyasi parti sadece kongre için şarkı ve klip hazırlarken, şarkının söz ve bestesini ise Özhan Eren hazırladı. Klip ise 81 ilde çekildi ve her ilde teşkilatlarda görevli partililer bu klipte rol aldığı.
 Kongreye Düzce’den katılacak isimler
 AK Parti 4’üncü Olağan Büyük Kongresinde Düzce’den 7 isim son kez aday olacak olan Erdoğan’ı destekleyecek. İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bülbül, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, Kadın Kolları İl Başkanı Çiğdem Günal , Gençlik Kolları İl Başkanı Öner Şen ve eski İl Başkanı Mustafa Yılmaz kongrede hazır bulunacaklar.

Delegelerin dışında üyeler ve partililer için Düzce’den otobüs kaldırılacak. Cumartesi günü gençlik kolları, Pazar günü ise il ve ilçe teşkilatları için 3 otobüs kongreye gidecek.

Haber; H. İŞCAN