AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen törene Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları, partili üyeler ve çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan eski başkan Metin Kaşıkoğlu, 2012'de devraldığı hizmet bayrağını yeni il başkanı Hikmet Keskin'e devretmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Keskin'e yeni görevinde başarılar dileyen ve her zaman yanında olacağını belirten Kaşıkoğlu, siyasete virgül koyduklarını ve her zaman Ak Parti için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Görevi devralan yeni başkan Hikmet Keskin ise, " oluşturdukları yeni yönetim ile bundan sonraki süreçte çok daha fazla çalışacaklarını dile getirdi. İl Başkanlığı makamının sorumluluk gerektiren bir makam olduğunun bilincinde olduğunu dile getiren Keskin, ilimizin kalkınması ve daha iyi seviyelere gelmesi için Çalışmalarını planlı ve programlı bir şekilde koordinasyonu da sağlayarak birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceklerinin sözünü verdi.

Konuşmaların ardından il başkanı Hikmet Keskin, eski başkan Metin Kaşıkoğlu'na çiçek takdim etti ve özverili çalışmalarından ötürü bir de plaket takdim etti.
Tebriklerin ardından Yeni Başkan Hikmet Keskin, Eski Başkan Metin Kaşıkoğlu'nu kapıya kadar uğurladı.

Haber;S.KAŞKIR