AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, bir ilke daha imza atarak, sahurda parti yönetimlerini ve ana kademe başkanlarını bir araya getirdi. Sahur Programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Harun Karaca, Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Okur, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İl Başkanı Hikmet Keskin,İlçe Başkanları, Belediye Başkanları İGM Başkanı ve Grup Başkan Vekilleri ve İl yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Sahur programının açılışında kısa bir konuşma yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde şehrimize ve ilçemize hizmet etmek gücümüze güç katıyor. İftar programlarının yanı sıra sahur programlarıyla da bir araya gelmek istedik. Tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Önce Allah’a Sonra Millete Sığınırız”

Sahur programında konuşan AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca, AK Partinin kuruluşundan son hükümet kurulana kadar yaşanan zorlukları ve darbe girişimlerini anlatarak başladığı konuşmasına, “ AK Parti ailesi olarak bugün burada çok güzel bir sahur programı gerçekleştiriyoruz. Bundan 5 ya da 7 sene önce böyle bir sahur programı düzenlemeye kalksak parti kapatma sebebi olurdu. Ancak Rabbimize Hamdu senalar olsun ki milletimiz bizim arkamızda ve her zaman bizim destekçimiz oluyor. Millet, bizim kalemiz oldu. Biz, önce Allah’a ardından da milletimize sığınırız” diye devam etti.

“Biz sadece partinin tabelasını astık”

AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti kuruluşunda yaşadığı sıkıntıları aktaran AK Parti Teşkilat Başkanı Harun Karaca, “ AK Partinin asıl sahibi millettir. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, parti kurulmadan önce yaptığı tüm gezilerde, tüm görüşmelerinde milletin yeni bir harekete ihtiyacı olduğunu ve partinin kurulması istendi. Biz sadece partinin tabelasını astık. 2002 yılından itibaren birçok darbe girişiminden yine sizlerin yani milletimizin feraseti ile çıktık. Bundan sonra da şımarmadan, 7 Haziran seçimlerinde aldığımız yüzde 40 oy oranına rağmen üzüldüğümüz gibi üzülmeden, milletimizden kopmadan, onlarla el ele, birlik içinde ülkemizi en gelişmiş ülkeler arasına sokacağız. Bu sahur programını düzenleyen başta İl Başkanımız Hikmet Keskin’e olmak üzere tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca’nın konuşmasının ardından teşkilat üyeleriyle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

HABER;S.KAŞKIR