Kaynaşlı dışında ilçe ve belde kongrelerini tamamlayan AK Parti Düzce Teşkilatı, ilçe başkanları ile istişare toplantısında biraraya geldi. Saydam Restaurant'ta düzenlenen yemekli toplantıda yeni seçilen ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Kaynaşlı dışında ilçe kongrelerini tamamladıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, tamamlanan kongreleri değerlendirmek ve yapılacak faaliyetleri konuşmak için istişare toplantısı yaptıklarını söyledi.

Yılmaz, “AK Parti Kaynaşlı dışında ilçe kongrelerini tamamladı. Ancak ilçe teşkilatları olarak biraraya gelemedik. İlçelerde yapmış olduğumuz seçimlerin değerlendirilmesi ve ilçelerde yapacağımız faaliyetleri konuşmak için bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Her ay sonu yaptığımız il divan toplantısını bu pazar günü yapacağız. Yeni teşkilat üyelerini de birbirlerini kaynaştırma için bir il divan toplantısı yapmayı düşünüyoruz.” dedi.

Gündeme ilişkin değerlendirme de bulunan Yılmaz, Fransa Senatosu'nun Ermeni yasa teklifini kabul etmesini kınadıklarını dile getirdi.

Yılmaz, “Ülkemizi ilgilendiren Fransız parlamentosunda sözde ermeni soykırım ile ilgili bir karar görüşüldü. Fransızlar'ın yapmış olduğu bu oylamayı da lanetle kınıyoruz. Küçük hesaplarla bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyorlar. Bizim üzerimizden bu tür söylemlerle pirim yapmaya çalışıyorsa Türkiye’nin önemli bir yere geldiğinin altını çizmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Haber; S. KAŞKIR