12 Haziran seçimlerinden zaferle çıkan Ak Parti'de şimdi de kongre heyecanı yaşanmaya başladı. İlçe Kongrelerini yapmaya hazırlanan partide teşkilatlar seçim hazırlıklarına başladı. Ak partinin yeni milletvekilleri de yaklaşan kongreler öncesinde partiyi daha ileriye götürecek ve aktif görev yapacak isimlerden yönetim oluşturulması için çalışmalarına başladılar. 

İl başkanı Mustafa Yılmaz ile bir araya gelen milletvekilleri uzun süren toplantıda bir çok konuyu da konuşma fırsatı buldular. Toplantı hakkında herhangi bir açıklama yapılmasa da Ak partili yöneticilerden alınan bilgiye göre toplantıda milletvekillerinin teşkilatlarla çalışma şekli, yaklaşan kongreler ve kamuoyunun gündeminde olan tüm konular masaya yatırıldı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Yaklaşan ilçe kongreleri ile ilgili de süreç boyunca izlenecek yol da toplantıda görüşülen konular arasında olduğu öğrenildi. Önce ilçe kongreleri ve ardından il kongresini yapacak olan Ak Parti'de hedef güçlü teşkilatlar kurarak yerel seçimlerde de büyük bir başarı elde etmek..

Haber: Ü.ÇETİN