AK Parti Gümüşova 7. Olağan Kongresi bugün Gümüşova Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kongrede Koronavirüs salgınına karşı yoğun güvenlik önlemleri alınırken, gelen davetli ve delegeler ateşleri ölçülerek kongrenin yapıldığı salona alındı. Kongrede ayrıca oturma alanları sosyal mesafe kuralına göre ayarlandı.

Tek liste ile gidilen AK Parti Gümüşova 7. Olağan Kongresine Koordinatör Milletvekili İbrahim Aydemir, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti eski Milletvekili Celal Erbay, Kadın Kolları Başkanı Gönül Ekiz Asuk, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve delegeler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin yaptı. Keskin, AK Parti olarak her zaman mazlumun yanında olduklarını kaydederek, pandemi sürecinde yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler sundu. Pandemi dönemi boyunca, dar gelirli vatandaşların ve esnafların yanında yer aldıklarını belirtti.

Keskin’in konuşmasının ardından tek liste ile gidilen kongrede, mevcut İlçe Başkanı Özgür Ören, yeniden başkanlık görevine seçildi.  

Haber: Savaş ARI