Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı, belediye Meclis üyelerinin katıldığı bir grup toplantısı ile yerel seçim hazırlıklarına start verdi. Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, grup toplantısından önce, kendisi ile birlikte göreve gelen Merkez İlçe Yürütme kurulu üyelerini basına tanıttı.

Yürütme Kurulu'nda yapılan görev bölümünü önemsediğini belirten Keskin, yerel seçimler yaklaştıkça, sorumluluk alanlarına giren konularda üyelere oldukça ağır yükler ve önemli görevler düşeceğini söyledi. Keskin, 13 kişilik Yönetim kurulu'nu da basına teker teker tanıttı.

Yürütme kurulunun tanıtılmasının ardından geçilen grup toplantısı konusunda da bilgi veren Keskin, Merkez ilçe koordinasyonunda Belediye Meclis üyelerinin de katılımı ile gerçekleştirilen bir toplantı olduğunu, daha önce düzenli olarak yapma fırsatı bulamadıklarını, ancak bundan sonra her ayın üçüncü haftasında düzenli olarak toplanacaklarını söyledi.

Mustafa Keskin, seçim çalışmalarının izleyeceği yol konusundaki genel perspektifi çizerken, 2004 yılındaki söylemler ile seçim çalışması yürütmenin mümkün olmadığını, ihtiyaçların zamana göre değiştiğini söyledi. Keskin, bir soru üzerine, toplantının temel amacının, merkez ilçenin izleyeceği ana stratejinin belirlenmesi olduğunu ifade etti.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen grup toplantısına, il başkanı Fevai Arslan, Belediye Başkan Vekili ve Belediye Meclisi Başkanı Mehmet Özden, Belediye Meclisi üyeleri ve Merkez ilçe yürütme kurulu üyeleri katıldı.