29 Mart yerel seçimlerine bir hafta kala partiler de seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında AK Parti'de Gölyaka'da Gölyaka Belediye Başkanı ve AK Parti Gölyaka Belediye Başkan adayı Nihat Çelik'le birlikte miting düzenledi. Çok sayıda Gölyakalı'nın katıldığı mitinge AK Parti Düzce Milletvekilleri Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu da katıldı.

Mitingde açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, seçimler öncesinde ara vermeden çalışmalarına devam ettiklerini belirterek 29 Mart seçimlerinde neler olacağını hep beraber göreceklerini söyledi.

Gölyaka'da birlik çağrıları veren AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Çelik'in elini tutarak aralarında hiçbir sorun olmadığını söyledi. Seçim öncesinde MHP'ye de yüklenen Kaşıkoğlu, “Bunlar çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ediyorlar. Kendilerinin Hükümet'te olduğu zaman içerisinde bu zihniyetler acaba bir çivi çakmayı başarabildi mi? Seçimlere bir hafta kala başka partilerle başka işlerle uğraşmıyoruz. Biz hedefimize bakıyoruz ve bu doğrultuda da çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik'te görevde bulunduğu dönem içinde yaptığı çalışmalardan bahsederek, “Görevde bulunduğum sürede neler yaptığımı hepiniz biliyorsunuz. Eğer sizin gönlünüzü kazanmayı başarabildiysem bir dönem daha Başkanlığa talibim. Son bir haftalık süreye girdik. Bu süre zarfında bazı insanlar hakkımda bir sürü dedikodu yaparak boş söylentilerde bulunacaktır. Bunlara en güzel cevabı seçimlerde kullanacağınız oylarla vereceğiz.” şeklinde konuştu.