2014 Yerel seçimlerinde partiler aday gösterecekleri listeleri dün Yüksek Seçim Kuruluna verdi. Listelerin tesliminin ardından ilk şok istifa İl genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bülbül'den geldi. Bugün istifasını noter aracılığı ile Partisine gönderen Meclis Başkanı Bülbül’den istifa gerekçesi ile ilgili telefonla bilgi aldık. Bülbül, 30 Mart yerel seçimleri için tekrar aday olmadığına dikkat çekerken, istifa etmesinin ardında tekrar aday gösterilmemesi olmadığının altını çizdi.


Artık aktif siyasette yer almak istemediğini dile getiren Bülbül, listelerin açıklanmasına kadar istifasını bekletme sebebini ise “daha önce açıklasaydım, “başka partiye geçecek o yüzden istifa etti” denilecekti. Bu saate kadar beklememim sebebi budur.” dedi.


İstifasını noter kanalıyla partiye gönderen Bülbül, İl Genel Meclisi Üyeliğini ve Başkanlığını dönem sonuna kadar devam ettirecek…


AKALIN MHP’DEN ADAY!


Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den istifa eden Çilimli İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akalın, MHP’nin Çilimli birinci sıra İl Genel Meclis Adayı oldu.

 

Haber;S.Kaşkır