Sosyal Paylaşım Sitesi'nde Düzcelilere ağır hakaret ettiği iddia edilen Ak Parti Düzce Milletvekili Aday adayı Elif Keçeci'nin bir tezgaha kurban edilmek istendiği konuşuluyor. Düzce milletvekili adaylarının açıklanmasının hemen ardından şahsına ait sosyal paylaşım sitesinde Düzcelilere hakaret içeren yazının çıkması ve bunu kaynak gösteren bazı internet sitelerinin konuyu medyaya taşıması üzerine başlayan tartışma yeni gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Ak Parti Aday Adayı Keçeci, haberin internet sitelerine düşmesi üzerine kendisiyle yaptığımız görüşmede "böyle bir hakaret yapmam söz konusu değil. Bir tezgaha kurban edildim. Ben Ak Partiliyim.Böyle bir hakarette  partimin ve adımın geçmesi üzüntü verici" dedi.

 

Keçeci, söz konusu diologların  nereden ve kimler tarafından yazıldığı henüz tespit  edilmediğini ancak gerekli yerelere bildirilmediğini ve gereken araştırmaların yapıldığını kaydetti.

Keçeci, „ benim hizmet için geldiğim memleketinde halkıma hakaret etmek gibi bir durum söz konusu olamaz. Zaten sizde  takdir edersiniz ki akla yakın bir durum değildir.  Ancak siz de biliyorsunuz her seçim döneminde  bu tarz şeyler yaşanıyor.  Benim üzüntüm benim üzerinden böyle bir olay yaşanması ve hizmet etmek için çıktığım bu yolda böyle ithamlarla karşılaşmam.“dedi.

Haber;E.TAYHAN