Ak Parti Akçakoca Belediye başkan adayı Cüneyt Yemenici, projelerini ve meclis üyesi adaylarını tanıttı.Aday tanıtımına Düzce milletvekilleri Fevai Arslan, Osman Çakır, Ak Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Akçakoca ilçe yönetiminde yer almış eski ve yeni isimler, Ak Parti'nin Akçakoca'da yarışmış bazı belediye başkan aday adayları, İl Genel Meclisi adayları, Belediye Meclis adayları, partililer ve çok sayıda Akçakocalı katıldı.


Programda açılış konuşmasını yapan Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı İbrahim Bilgin "Akçakoca'ya AK Belediyeciliği tekrar kazandırmak istiyoruz" diyerek Akçakoca'dan destek istedi.Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ise, "Genç ve yakışıklı adayımız hükümetimizin de desteğini alarak Akçakoca'yı mükemmel bir yaşam kenti haline getirecektir" diye konuştu.


Akçakocalı olan milletvekili Osman Çakır ise Başbakan Erdoğan’dan getirdiği selamı Akçakocalılara iletti ve iddialı konuşarak “bu iş tamam” dedi.


Açılış konuşmasında Çakır, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp konuştuğunu belirterek ‘’ Bu ülkenin sevdalısı, mazlumların her zaman yanında olan, mağdurların yanında olan, çıkar ve menfaat değil İnsanlık ve ahret inancı sergileyen uzun adamdan selam getirdim. Başbakan elimi sıktı ve bana günde 4 saat dinleniyorum. çok çalışmamız lazım. Allah için çalışmamız lazım. Bu millet ve bu ülke için çok çok çalışmak gerekir. Bu millet ve ülke çok fazlasına layık dedi. Böyle bir başbakanın arkasında durmaktan büyük haz duyuyorum. Sizlerde bundan haz duyduğunuza inanıyorum. asıl mesele bu ülkenin ayağa kalkmasıdır.” dedi.

Programın, İl Genel Meclisi adayları ile Belediye meclis adaylarının tanıtımının yapıldığı bölümünde, adaylar tek tek anons edilerek, salonu dolduran davetlilere tanıtıldı.

Son olarak sahneye Ak Parti Akçakoca Belediye Başkan adayı Cüneyt Yemenici geldi. Yoğun alkış ve tezahüratlarla sahneye çıkan Yemenici, Akçakoca'yı yaşanabilir bir Kent haline getireceklerini söyledi ve seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları tek tek anlattı.

 

Haber;S.Kaşkır