MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarına memleketi Akçakoca'da devam etti.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel ve teşkilat yöneticileriyle birlikte iftar saatinden sonra Akçakoca’nın Dadalı ve Döngelli köylerini ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, vatandaşlardan destek istedi.

Görselli-uygulamalı anlatım
Teravih namazı sonrasında Döngelli Köyü Konağı'nda köy halkıyla buluşan Vekil Adayı Ümit Yılmaz hem seçilmesi halinde hayata geçirmeyi hedefledikleri proje ve çalışmalardan bahsetti hem de kendilerine ve destekledikleri Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermek için nereye mühür vurulması gerektiği konusunda görselli-uygulamalı anlatımda bulundu.

Köylülere seçim sözü
Buradaki ziyaretinin ardından Çayağzı Köyü'ne geçen ve köy kahvehanesinde seçim çalışmaları hakkında açıklamalar yapan Yılmaz, Akçakoca’nın yatırımlardan istenen düzeyde pay alamadığını ifade ederek milletvekili olduğu takdirde Akçakoca halkının sorunlarına çözüm üretmek için her şeyi yapacağının sözünü verdi.

Özellikli kendisinin çiftçi bir aileden gelmesi nedeniyle başta fındık olmak üzere üreticinin tüm sorunlarını yakından bildiğini aktaran MHP Adayı Yılmaz, "MHP olarak ittifak yaptığımız partiyle birlikte, fındık üreticisi ve çiftçilerimizin sorunlarını çözmek için öneriler getireceğiz. Sorunların çözümü noktasında adımlar atma gayretinden ise asla geri durmayacağız.” dedi.

Haber: C.ÜSTÜNER