Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel ile birlikte Akçakoca’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Dün sabah saatlerinde geldiği kentte çarşı merkezindeki esnafları gezen ve 'Hayırlı işler' dileyen Yılmaz kimi esnafla ayak üstü sohbet edip sıkıntılarını dinledi, kimi esnafın çay ikramını geri çevirmedi.

Milletvekili Yılmaz’ı karşılarında gören esnaflar, “Bizler seçimden seçime dolaşan vekillere alışmıştık. Seçim bittikten sonra da vekilin bizlerin hal ve hatırını sorması bizleri şaşırttı. Yolunuz bahtınız açık olsun.” dedi.

Kent merkezindeki ziyaretlerinin ardından Milletvekili Ümit Yılmaz ve beraberindeki partililer rotasını köylere çevirdi. Gün boyu yaptığı esnaf ziyaretleri sonrası akşam saatlerinde Çayağzı Köyü kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, fındık başta olmak üzere halkın sıkıntı ve taleplerini dinledi. Vatandaşları tek tek dinleyen Yılmaz, sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Köy halkıyla sohbet eden ve gençlerin fotoğraf isteğini kırmayarak hatıra fotoğrafları çektiren Yılmaz, gece saatlerinde ilçeden ayrıldı.

Haber: C. ÜSTÜNER