AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Ezer, yaptığı yazılı açıklamada, demokratik bir ortamda yapılan seçimde, gençlik kolları kurucu üyesi Mehmet Bülent Bilgin'in gençlik kolları başkanlığına seçildiğini bildirdi.

Ezer, ilçe teşkilatı birimlerinin seçimlerinin devam edeceğini, önümüzdeki süreçte kadın kolları seçimlerinin yapılacağını belirterek, açıklamasında şunlara yer verdi:

''Bizim görevimiz teşkilatımızın içindeki seçimlerin demokratik bir ortamda olmasını sağlamaktır. Birlik ve beraberliğimizin bozulmadan devam etmesi teşkilat olarak bizim birinci önceliğimizdir. AK Parti en büyük kitle partisidir. Teşkilatlarımızın kapıları halka hizmeti, hakka hizmet olarak bilen ve millet iradesini esas alan her kesime sonuna kadar açıktır.

Önümüzdeki dönemde teşkilat olarak köylerimize ziyaretlerde bulunacağız. Amacımız seçimden dolayı teşekkür etmek ve köylerin sorunlarını yerinde tespit etmektir. Bundan sonraki süreçte parti üyelerimizin ve delegelerimizin parti çalışmalarımıza ve etkinliklerimize katılmalarını bekliyoruz. Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Bülent Bilgin'e yeni görevinde başarılar dilerim.''

Haber; C. ÜSTÜNER