Mustafa Ezer’in görevi bırakmasıyla sonuçlanan istifalar zincirinin ardından Genel Merkez tarafından ilçe başkanlığı görevine getirilen İbrahim Bilgin yönetimi oluşturdu. İbrahim Bilgin Başkanlığındaki AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatının yeni üyeleri dün akşam verilen iftar yemeği ile basına tanıtıldı.

Hiç kimseden talimat ve kontenjan almadan Akçakoca'nın demogratif ve demokratik yapısını kriter alarak yeni yönetimi belirlediklerini söyleyen Bilgin, "Bugün ilçe yönetimine giren arkadaşlar Genel Merkez gerekli görmediği takdirde yerel seçimlerde hiçbir görev almayacaktır. Ben de dahil yerel seçimlerde gerekli görülmediği halde bir görev almayacağız. Bu yönetimin amacı Akçakoca'da 2011 Genel Seçimleri'nde alınan oyun üstüne çıkmaktır. AK Parti belediyeciliği ile Akçakoca'yı buluşturmaktır. Bu kadro ile ilk hedefimiz Akçakoca'da belediye başkanlığını kazanmaktır" dedi.

Akçakoca İlçe Teşkilatı'nda yeni yönetim; Adnan Güner, Ayhan Aydoğan, Bediha Başar, Burçin Sarıcan, Cengiz Barbak, Fatma Nazlı, Fatih Öztaş, Gökan Necati Solak, Hamza Balabalan, Harun Uzun, İbrahim Mat, Necati Yemeneci, Nesibe Tuzcuoğlu, Seda Çakır, Sülbiye Kalaycı, Ulvi Küçük, Yaşar Hoşbaş, Ziya Denizgez'den oluştu. 



Haber: S. KAŞKIR