Akçakoca'da AK Parti'den belediye meclisine ve İl Genel Meclisi'ne girmeye hak kazanan üyeler mazbatalarını aldı.



AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça ve seçimi kaybeden eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve parti yöneticileriyle birlikte topluca adliyeye giden belediye ve İGM üyeleri, İlçe Seçim Kurulu Başkanı'ndan mazbatalarını teslim aldı.

İGM üyesi Mustafa Ezer ve Sinan Cumhur ile belediye meclisi üyeleri Dinçer Pazvant, Ayfer Yılmaz, Emre Güner, Tarık Cingirt ve İbrahim Öztaş çıkışta toplu bir fotoğrafla anı ölümsüzleştirdi.



"Akçakocalı hemşehrilerimize teşekkürü bir borç biliriz"

İGM üyesi seçilen Mustafa Ezer ve Meclis Üyesi Ayfer Yılmaz mazbatalarını almaları ve resmen göreve başlamaları ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından yaptıkları teşekkür paylaşımında “Akçakocalı hemşehrilerimiz, sizlerin destekleriyle mazbatalarımızı almış bulunmaktayız. Bu vesile ile aday olmamızda emeği olan siyasi büyüklerimize, seçim sürecindeki çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarındaki arkadaşlarımıza ve ayrıca bizlerden desteğini esirgemeyen siz Akçakocalı hemşehrilerimize teşekkürü bir borç bilir; bugünden itibaren tevazu ve samimiyetimiz ile Akçakoca'mıza ve Düzce'mize bütün gayretimizle hizmet edeceğiz. Saygılarımızla.” ifadelerini kullandı.

Haber: C.ÜSTÜNER