Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, teşkilat eğitimleri kapsamında geldiği Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde Öncü Haber mikrofonuna konuştu.
Akdağ, hem Düzce hem de Özlü’nün adaylığı hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

“Düzce gerçekten yaşanası bir şehir“
Düzce hakkında düşünce ve görüşlerini dile getiren Eski Bakan Recep Akdağ, şu ifadeleri kullandı:

“Düzce, ülkemizin yıldızı parlayan şehirlerinden bir tanesidir. Hükümetimizin de çok kıymet verdiği bir şehirdir. Düzce sanayisinde son yıllarda ciddi bir gelişme gerçekleşti. Bunun dışında, Ankara ve İstanbul arasında bu hareketli yol üzerinde, gerçekten yaşanası bir şehir Düzce. Büyükşehirlerin kalabalığı ve hercümercinden uzak, bir taraftan da büyükşehirlerin imkânlarına ulaşabilecek bir mekân olması Düzce’yi son derece muteber bir il haline getiriyor.”

“Faruk Bey’in çok kıymetli hizmetleri olacağına inanıyorum”
Düzce’nin değerinin farkında olduklarını ve Düzce’ye hep bu gözle baktıklarını belirten Akdağ, bunun en önemli işaretlerinden birinin, Özlü’nün aday gösterilmesi olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Elbette Düzce’ye hizmet eden arkadaşlarımız ve bugün de hizmet veren belediye başkanımız kıymetli vazifeler icra ettiler. Beraber çalıştığımız değerli Bakanımız Faruk Bey, işine gömülen bir insan. Çok fazla popülizmi ve kendini reklam etmeyi sevmez. Ancak iş yapmayı çok sever. Bir sanayi kenti olan ve daha da sanayileşme imkânı olan bir kentte, belediye başkanı olacağına inandığım Özlü, Düzce için büyük bir fırsat. Ben O’nun vizyonunun ne kadar geniş olduğunu, birlikte çalıştığımız dönemde gördüm. Bu vizyon Düzce’ye bir sıçrama hamlesi yaptırmaya, fazlasıyla yetecek bir vizyondur. Sanayinin gelişmesi ve bir huzur kenti olarak, Düzce’nin daha da yaşanabilir, bir hal almasında, sayın bakanımız, sevgili kardeşimiz Faruk Bey’in çok kıymetli hizmetleri olacağına inanıyorum.”

“Diğer partilerden ayıran hususlardan en önemlisi teşkilat”
AK Parti’nin teşkilat yapısını, “Dünya’ya örnek olan bir yapı” olarak nitelendiren Sağlık eski Bakanı Akdağ, bugünkü ziyaretini ise şu ifadelerle açıkladı:

“AK Parti’miz kurumsal kimliği çok güçlü bir partidir. Bizi diğer partilerden ayıran birçok husus var. Bunlardan en önemlilerinden birisi de bizim teşkilat yapımızdır. Teşkilatlarımız sadece seçim zamanlarında değil, her zaman çok canlıdır. Dolayısı ile AK Parti teşkilatlarına zaman zaman eğitim çalışmaları yapıyoruz.”

Haber: İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ