Yerel seçimler öncesinde Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı kadınların siyaset arenasında daha fazla yer alması için ülke genelindeki tüm illerde “Siyaset Arenasında Ben de Varım” yarışması düzenlendi. Yarışma kapsamında 27 Ekim Diyarbakır ile başlayan yarışma da son il olarak bugün Düzce'de de program düzenlendi. Ak Parti Merkez İlçe de yapılan yarışmaya yarışmacı olarak İl Kadın Kolları Yönetiminden Meryem Ünal, Kaynaşlı Kadın Kolları İlçe Başkanı Gamze Pak ve Beyköy Belediyesi'nde çalışan Nagihan Ergün katıldı. Yarışmanın jüri üyeliklerini ise Ak Parti Kadın Kolları ARGE Başkan Yardımcısı Hatice Kübra Öztürk, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Mantı, Akçakoca İlçe Başkanı Recep Ali Topaloğlu, basından Muhsin Yavuz ve Düzce Üniversitesi Akademisyeni Ali Özcan yaptı.

Yarışma öncesi yarışma hakkında bilgi veren Ak Parti Kadın Kolları ARGE Başkan Yardımcısı Hatice Kübra Öztürk, yarışmanın iki aşamadan oluştuğunu birinci aşamanın illerde yapılan yarışmalarla il birincilerinin seçilmesi, ikinci aşamanın ise finalde il birincilerinin illerini temsil ederek siyaset arenasına kazandırılacaklarını söyledi. Öztürk, yapılan yarışmanın amacının kadınları siyasete kazandırmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Yarışmacılara konuşma süresi verilerek oylarla sonucun belirlendiği yarışma da birinciliği Beyköy Belediyesi'nden Nagihan Ergün aldı. Yarışmada ikinci İl Kadın Kolları Yönetiminden Meryem Ünal, üçüncülüğü ise Kaynaşlı Kadın Kolları İlçe Başkanı Gamze Pak oldu. Ergün, yarışmada birinciliği elde ederek Düzce'yi yapılacak finalde temsil etmeye hak kazandı.