MHP İl Teşkilatı bugün partisine yeni katılanlara düzenlenen törenle rozetlerini taktı. Dün Ak Parti teşkilatına iadeyi ziyarette bulunan MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, ziyarete başka anlamlar yüklenmeye çalışıldığını iddia etti.

Başka manaya çekmeye gerek yok

Danışmaz, “Ak Parti Teşkilatına yaptığımız iadeyi ziyaretten ibarettir. Bize ziyaretlerin çok memnuniyet duyduklarını söylemişlerdi. Düzceliler için Düzce menfaati için iktidar partisi ile Düzce’nin sorunlarını her zaman paylaşırız. Ama ülke gündemine geldiği zaman siyaset yapan arkadaşlarımız gelinen noktadan kimsenin hoşnut olmadığına inanıyorum. Ziyaretimiz sadece iadeyi ziyarettir yapılan ziyareti başka manaya çekmeye gerek yoktur.”dedi.

Danışmaz, dün Ak Parti ziyaretinde İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'nun Ak Parti'den MHP'ye katılanların 3 kişi hariç Ak Partili olmadığı ve bunu önümüzdeki günlerde belgeleri ile açıklayacağı şeklindeki söylemini de eleştirdi.



Yaptıkları hizmete haksızlık

Danışmaz “Önceki katılanların hepsi Ak Parti'den. Kendileri bizzat Ak Parti'de siyaset yapıp, kayıtları olan bugüne kadar Ak Parti'nin iktidar olması için mücadele etmiş, şu anki görüntüye bakarak yanlış yerde oldukları kanısına varıp başka bir siyasi partinin çatısına gelmişlerdir. Bunların Ak Partili olmadıklarını söylemek bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür etmek yerine onlara yapılan bir haksızlıktır.”dedi.

Danışmaz konuşmasının ardından 5 Ak Parti, 1 CHP, 1 Has Parti ve 4 yeni üye olmak üzere MHP'ye katılan toplam 11 kişiye rozetlerini taktı.

Haber; S. KAŞKIR