Ak Parti Düzce il Teşkilatının Ramazan bayramı nedeniyle düzenlediği bayramlaşma programına partili üyeler ve belediye başkanları büyük ilgi gösterdi. Ak Parti Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay ve Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun da katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan belediye başkanları iski konusuna değindi. İski konusunda yaşadıkları sıkıntıları anlatıp milletvekillerinden çözüm isteyen Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan İski Amip gibi içimize girdi her tarafımızı sarıyor, bu sorun bir an önce çözülmeli dedi. Tarih bizi yazarken olumsuz sayfalarda yer almak istemiyoruz diyen Tozan, yaşanılan sıkıntıyı anlattı.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu da çözüm Çevre Düzeni Planından geçiyor derken Yığılca Belediye Başkanı Ali Kemal Sezgin de bu sorun bize kadar uzandı. Mezarlıklarımızı dahi kapsadığını gördüm. Acilen çözülmeli dedi.

Ak partinin bayramlaşma programı belediye başkanlarının konuşmalarının ardından milletvekillerin söz alması ile sona erdi. Milletvekilleri de konuşmalarında yaklaşan ilçe kongrelerine dikkat çekerek birlik ve beraberliğin hiçbir suretle bozulmaması gerektiğinin altını çizdiler..

İl binasında gerçekleştirilen Ak Parti'nin Bayramlaşma töreninde bu yıl ilkler de yaşandı. Belediye Başkanı Mehmet Keleş konuşma yaparken salona giren Chp il Başkanı Zekeriya Tozan ve Merkez ilçe Başkanı Saim Aksöz Tek tek partililerle bayramlaşırken Chp'li Tozan'ın siyasi konuşmaları ön sıradan dikkatle dinleyip takip etmesi dikkat çekti. Akçakoca Belediye Başkanı Nazmi Çiloğlu'nun ise seçimlerde tekrar aday olmayacağını açıklaması da, yine bayramlaşmanın en dikkat çekici yanı oldu.