Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nde Mart ayından gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere giden süreçte aday adayları ortaya çıkmaya devam ediyor. İş insanı aynı zamanda uzun yıllardır sürdürdüğü STK temsilciliği ile Düzce’ye katma değer sağlayan Cemal Aksan da bugün başvurusunu gerçekleştirdi.
 
Başvurusunun ardından ilk ziyaretini Öncü Medya grubuna gerçekleştiren Cemal Aksan, Türkseven Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ö.Faruk Türkseven ile biraraya geldi. Aksan, burada yaptığı açıklamalarda, aday adaylığı sürecini ve Düzce için düşüncelerini mikrofonlarımıza değerlendirdi.
 


“AMACIMIZ EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDEBİLMEK”
“MHP Düzce Milletvekilimiz Sayın Ümit Yılmaz, İl Başkanımız Sayın İlhami Caboğlu, teşkilat mensuplarıyla daha önceden yapmış olduğumuz istişareler neticesinde ve kamuoyunda adımın sıkça geçmesinden konuyla alakalı sevdiğim saydığım isimler ve sivil toplum başkanları aday olmam yönünde temennide bulundular” cümleleriyle konuşmasına başlayan Aksan, şunları dile getirdi;

“İstişareler neticesinde aday olmaya karar verdik. MHP, genel seçimlerde 1 milletvekili çıkartarak Düzcede zaten artan tarafını belli etmiştir. Halkımızın MHP’ne artan bir teveccühü mevcuttur. Önümüzdeki yerel seçimlerde de daha çok artarak çıkacağını düşünüyorum. Vatandaşa hangi partiye oy vereceksiniz diye sorduğumuz zaman MHP’ne oy vereceklerini söylüyorlar. Herhangi bir aday ismi söylenmiyor. Ben dahil aday olan ve aday olacak diğer arkadaşlarımızın hepsi çok kuvvetli hepsi işini layığıyla yapacak insanlardır. Bundan dolayı hiçbir şüphemiz yoktur. Amacımız burada en iyi şekilde hizmet edebilmek.”
 


“ADAY GÖSTERİLEN ARKADAŞIMIZ BİZİM İÇİN BİR BAŞKANDIR”
Düzcelilerin kendilerini tercih ettikleri taktirde bugünün değil gelecek 50 yılın şehrini planlayacak ekiple beraber hizmet etmek istediklerini ifade eden Aksan, “Şahsım aday gösterilse de gösterilmese de, aday gösterilen arkadaşımız bizim için bir başkandır. Bizde onun arkasında son güne kadar elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz. Şahsım aday gösterilirse eğer 10 yıllık bir sivil toplum geçmişim var. Şehrimizin yıllardan beri olan sorunlarına bu sorunların çıkış noktalarına karşı projelerimiz mevcuttur. Bu görev bize nasip olursa en önemli hedefimiz Düzce’yi tüm Düzcelilerle planlamak. Yapacak olduğumuz icraatların bir çoğunda STK  ve diğer siyasi partiler olmak üzere şehrin akil insanları dediğimiz şehrin dinamiğini oluşturan insanlar dediğimiz muhtarlar ve o mahallenin önde gelen insanları olmak üzere istişarelerle ilerleyip yatırım yapmak istiyoruz. Düzce’nin 2 yılda kabuk değiştireceği bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz.” dedi.




Öncü TV Canlı Yayını Artı Yerel Medya farkı ile takip edebilirsiniz.

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya  

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8