31 Mart yerel seçimleri öncesi İYİ Parti-CHP Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Gümüşova Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir, Çilimli Belediye Başkan Adayı Mustafa Öztürk ve Kaynaşlı Belediye Başkan Adayı Mert Fatih Keskin’e destek vermek için Düzce’ye gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hamidiye Mahallesi’nde kurulan Salı pazarında pazarcı esnafı ile bir araya geldi.



Alışveriş yaptı, şal hediye etti
Hamidiye Mahallesi’nde kurulan Salı pazarını ziyaret eden Genel Başkan Akşener’e hem esnafın hem de alış verişe çıkan vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri görüldü. Akşener’e bu ziyaretinde İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, CHP İl Başkanı İlhan Duru ve Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük eşlik etti. Akşener, burada pazarcı esnafının sorun ve taleplerini dinlemekle kalmadı aynı zamanda tezgahlardan alışveriş de yaptı. Akşener, pazaryerindeki bayanlara ‘İyi parti’ logolu polar şal hediye etti.



Çocuklarla yakından ilgilendi
Akşener’in pazar ziyaretinde gördüğü çocuklarla yakın ilişkisi ve samimiyeti dikkat çekti. Çocukları kucaklayıp öpen Akşener, çocukları hediye vererek sevindirdi.



Atanamayan öğretmenin sitemlerini dinledi
Pazaryerinin ardından Spor Sokak esnafını ziyaret eden Akşener, birçok dükkana girip esnafla sohbet etti. Akşener, Spor Sokak ziyaretleri sırasında yanına gelen vatandaşların dertlerini de dinledi. Akşener, atanamayan bir öğretmenin sıkıntısına kulak verdi.


CHP İL Teşkilatını da ziyaret etti
Programının son ayağında CHP İl Teşkilatı binasına geçen Akşener, burada CHP İl Başkanı İlhan Duru ve partililer tarafından karşılandı. Burada yaklaşan yerel seçimle ilgili görüş alış verişinde bulunan Akşener, sonrasında Ankara’ya geçmek üzere ilimizden ayrıldı.

Hbaer: Ö.YILMAZ