31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde İYİ Parti Düzce İl Teşkilatı’na partinin genel başkanı Meral Akşener’den destek geliyor.

Akşener’in Düzce’ye gelmesi öncesinde Öncü Medya’yı ziyaret eden İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, seçim çalışmaları kapsamında 21 ili ziyaret edecek olan Akşener’in, programında 3’üncü programını Düzce’ye ayırmasını değerlendirdi.

Seçim çalışmaları ve CHP ile yürütülen ittifakı da ele alan Er, Öncü Haber’e açıklamalarda bulundu.



“Seçimi kazanma ihtimali yüksek olan illeri ziyaret eder”

Akşener’in Düzce ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Er şu şekilde konuştu:

“Genel merkezimiz, il sıralamasında, adayın kendi partimizden çıktığı illerde, iddialı illeri ve seçimi kazanması yüksek ihtimal olan illeri, ön sıraya alır ve bu illere seçim süresince bir ya da iki defa gelir. Bu çerçevede yarın, genel başkanımız geliyor. Bu ziyaret kısmet olursa mart ayında tekrarlanacak. Biz de iyi ağırlamak ve seçime pozitif etkisini sağlamak için teşkilat olarak elimizden geleni yapacağız.”

Akşener’in Düzce programı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Düzce programından bahseden İl Başkanı Yunus Özay Er, programında detaylarına ilişkin şu bilgilenmelerde bulundu:
“Öncelikle Gümüşova ilçemizde bir seçim bürosu açılışı yapacağız. Orada da sağlıklı çalışan bir teşkilatımız ve iddialı bir adayımız var. Onlara destek olmak amacıyla önce oraya gidilecek. Daha sonra yaşlı bir amcamıza ziyarette bulunacağız. Hamidiye Pazaryeri ve şehir merkezinde esnaf ziyaretlerimiz olacak. Akabinde il parti binamızda bir basın açıklaması gerçekleştirerek, ziyareti sonlandıracağız inşallah.”

“Hazırlık bitti, sıra aktivasyonda”
“Bizim Ömer” sloganıyla yürütülen seçim çalışmalarına ilişkin de açıklamalar yapan Er, çok olumlu tepkiler aldıklarını belirterek şunları söyledi:

“Biz seçim dönemini hazırlık ve aktivasyon olarak ikiye bölmüştük. Hazırlık döneminde çok sağlıklı ve başarılı çalışmalar yaptık. Genel başkanımızın da teşrifi ile artık aktivasyon dönemine geçiyoruz. Daha fazla insana ulaşmaya, daha sık ve seri çalışmalar yapmaya başlayacağız. Dönem içerisinde bunu sizler de göreceksiniz. 1 Nisan’da da seçim sonucunu hep birlikte kutlarız inşallah.”

“Adayın bizim partimizden çıkması nedeniyle de İYİ Parti isminin öne çıkması gayet doğal”
Seçim çalışmalarında ittifakın tarafı İYİ Parti’nin ön plana çıkmasına ilişkin bir değerlendirmede de bulunan Er, şunları kaydetti:

“Aday bizim partimizden çıktığı için, bizim ismimizin daha fazla olması, seçmenimizi bilinçlendirmek açısından çok doğal. Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatı da buna anlayış gösterdiler. Neticede bu insanlar bir oy kullanacak ve bu esnada insanlara nereye oy vereceklerini nakşetmemiz gerekiyor. Adayın bizim partimizden çıkması nedeniyle de İYİ Parti isminin öne çıkması gayet doğal.”

Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ