Albayrak'a yoğun ilgi

Millet İttifakı Akçakoca Belediye Başkan Adayı ve eski Başkan Fikret Albayrak, seçim çalışmaları kapsamında halkla kucaklaşmaya devam ediyor. Albayrak ve beraberindeki partililerin son ziyaret durağı Yukarı Mahalle Pazarı oldu. Albayrak'a buradaki ziyaretinde eşi Emine Albayrak'ın yanı sıra belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

"Akçakoca sizden sonra turizmde yerinde saydı"

Yukarı Mahalle Tarihi Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Adayı Fikret Albayrak

büyük ilgiyle karşılaştı. Albayrak'ın yeniden belediye başkanı olması gerektiğini belirten çoğu seçmen, gerekçe olarak ise onun başkanlık döneminden sonra Akçakoca’nın turizmde yerinde saymasını gösterdi. Albayrak da halkın takdiri ile tekrar başkan seçilmesi halinde turizmde açılımlar yapmaya devam edeceğinin sözünü verdi.

Mahalle pazarını geliştirme sözü

Albayrak, mahalle gezisi sırasında her fırsatta dile getirdiği Yukarı Mahalle Pazarı'na yönelik yeni projeler hayata geçirme hedefini yineledi. Esnafın daha fazla kazanacağı çalışmalar yapmak istediğini söyleyen Başkan Adayı Albayrak, turistlerin daha çok ziyaret edeceği yeni fikirlerini anlattı.

"Sonuna kadar destek vereceğiz"

Akçakoca Belediye Başkanı iken yaptıklarını unutumadıklarını vurgulayan mahalle halkı da Albayrak'a "Sonuna kadar destek vereceğiz." sözü verdi.

CHP-İYİ Parti heyeti Yukarı Mahalle Tarihi Pazarı ziyaretinin ardından Esentepe bölgesi ve kordonda bulunan esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek seçimler için destek istedi.

Sık sık vatandaşlar tarafından önü kesilerek güzel sözlerle karşılanan Başkan Adayı Fikret Albayrak, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları geri çevirmeyerek bol bol fotoğraf çektirdi.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ