Akçakoca'nın iddialı adaylarından CHP ve İYİ Parti arasında kurulan Millet İttifakı’nın ortak adayı Fikret Albayrak, esnaf ziyaretlerine ağırlık veriyor.

Bahadır Yalçın Caddesi boyunca esnafları gezen Albayrak’a CHP İlçe Başkanı Ömer Başar ve İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum’un yanı sıra, bazı meclis üyesi adayları ile her iki partinin ilçe yönetiminden isimler de eşlik etti.



Çarşı merkezinden pazaryerine kadar tüm esnaflarla el sıkışan Albayrak, her fırsat bulduğunda geçmiş dönemde esnaflarla yapmadığı istişareleri yeni dönemde belediye başkanı olması halinde yapacağının sözünü verdi.

Albayrak’ın samimi sohbeti ve geçmişteki hatalarına ilişkin özeleştirisi esnaflar tarafından memnuniyetle karşılanırken, yapılan sohbetlerde birçok esnaf, işlerinin geçmiş yıllardan daha kötüye gittiğini söyledi.



Albayrak’ın sıcak diyaloğu ve halkın takdiriyle başkan seçilmesi halinde birlikte hareket etme sözünden duydukları memnuniyeti dile getiren çoğu esnaf, Albayrak’a sarılarak, seçimlerde destek vereceklerini söyledi.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ