Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve CHP İlçe Başkanı Selçuk Yanmaz ilçe teşkilatlarıyla birlikte vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyorlar. İlçe Başkanı “fındık konsunda fiskoyu bitirmek için düşünülmüş olan bir tezgahtı” derken, Albayrak organik tarım konsunda halkı bilgilendirmeyi sürdürüyor ve tarımın kurtuluşu olarak gördüğünü söylüyor.
CHP İlçe Başkanı Selçuk Yanmaz '''Fındıkla ilgili biz 2007'de 'TMO gün gelecek fındık almayacak' dedik. 'FİSKO'nun bitirilmesi için düşünülmüş bir tezgahtır' dedik, anlatamadık. Başbakan fındıkçıyı düşünmüş olsa fındığı 5 liradan alacağız dese yeterdi ama yapılmadı'' diye konuştu.
Yanmaz, öğrenci sorunlarına ve işsizliğe kadar değindikleri toplantıların çok verimli olduğunu ifade ederek, yılın sonunda seçim olması gerektiğini söyledi.
Belediye Başkanı Albayrak'da çok önemli bulduğu ''Organik Tarım'' projesi ve bunun alt yapısı olan gübre çalışması bilgileri vererek, ''Organik tarım ve gübre projemiz, bölgemizin ekonomisini yükseltecek en önemli projedir. Bunu başardığımız takdirde bölgemizde büyük ölçüde işsizlik azalacaktır'' dedi.