CHP-İYİ Parti ittifakının Akçakoca Adayı olan eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak, seçim çalışmalarına durdurak bilmeden devam ediyor. Mahallelerde seçmenle bir araya gelen Albayrak, 'Kaldığım yerden devam etmek istiyorum' diyerek halktan tekrar başkan seçilmek için destek istiyor. Yukarı Mahalle sakinlerine proje ve hedeflerini anlatmak için bir toplantı düzenleyen Başkan Adayı Fikret Albayrak, buradaki konuşmasında, kendi döneminde yaptığı çalışmaları ve Akçakoca’ya kazandırdığı hizmetlerini anlatırken yeni dönem için destek istedi.

 

"Kısa sürede çok iş yaptım fakat..."

Akçakoca Terminali, Çınar Otel’in yıkılması, Çınar Caddesi'ne yapılan sahil bandı projesi, Çuhallı Çarşısı'nın yeniden dizaynı, Sky Tower otelinin Akçakoca’ya kazandırılması, doğalgaz ve altyapı çalışmaları gibi birçok projesini dinleyenlere hatırlatan Albayrak, kendi döneminde kısa süre içerisinde çok iş yaptığını fakat buna rağmen seçimleri kaybettiğini söyleyerek, bunun sebebi olarak da bazı projelerde halkla doğrudan istişare yapmamasını gösterdi.



Slayt gösterimi ve videolu sunum eşliğinde yapılan toplantıda Albayrak, özellikle Yukarı Mahalle'deki sokak sağlıklaştırma projeleriyle Yukarı Mahalle tarihi evlerinin restorasyonu konularında verdiği çabanın altını özellikle çizdi.
 
Değirmenağzı projesine güveniyor

Yeni dönemde kendisinin seçimleri kazanması halinde Yukarı Mahalle Tarihi Mahalle Pazarı’nın daha aktif hale getirileceğinin de sözünü veren Albayrak, belediye başkanlığı döneminde Değirmenağzı bölgesinde çok önem verdiği bir projeyi de dinleyenlere aktardı. Değirmenağzı bölgesinde denizi içeriye çeken ve dalganın çok olduğu zamanlarda 4 -5 bin insanın rahatlıkla kullanabileceği bir projesini olduğunu belirten Albayrak, geçmiş seçim döneminde bunu anlattığını, 31 Mart seçimini kazanması halinde bunun gerçekleştirme imkanı bulabileceğini belirterek bu projenin gerçekleşmemesi karşısında duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
 
Albayrak, mevcut Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye bu projenin üzerinde durmasını ve hayata geçirmesinin önemi üzerine konuştuğunu da söyleyen Albayrak, Yemenici eliyle Değirmenağzı’na yapılan projenin de iyi hazırlanmış proje olduğunu söyledi.

 

"Mangal yapılan yerde tenis oynanmaz"

Albayrak, Değirmenağzı Şehitler Parkı Projesi'nin bazı eksikliklerinden söz ederken özellikle "Mangal yapılan yerde tenis oynanmaz." ifadesini kullandı. Ayrıca temiz su konusunda vatandaşların soruları da yanıtlayan Albayrak, seçimi kazanması halinde bir ay içerisinde tüm musluklardan temiz su içilebileceğini söyledi.
 
Toplantı sonunda mahalle halkı ve Aday Fikret Albayrak toplu hatıra fotoğrafları çektirdi.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ