AK Parti Düzce İl Başkan Yardımcısı Gönül Yeşilyurt'un yaptığı bir hata AK Parti'nin MHP'ye karşı nasıl bir algı operasyonu izlediğini gözler önüne serdi.

AK Partili İlhami yerine yanlışlıkla MHP İl Başkanı'nı ekledi

"AK Parti Çilimli" adıyla bir whatsapp grubu kuran partinin mali işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Yeşilyurt, bu gruba ilçede yaşayan AK Partili İlhami isimli bir vatandaş yerine yanlışlıkla MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu'nu ekledi. Kurduğu gruptaki AK Partililer'e "Sosyal medya hesaplarınızdan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve MHP'ye karşı olumsuz paylaşımlar yapın" talimatı veren Yeşilyurt, paylaşımların ekran görüntülerinin grupa atılmasını istedi.

AK Partili sanılan İlhami'den ses çıkmayınca...
Talimat verdiği tüm partililer, eleştirel yorumlarına ait ekran görüntülerini tek tek "AK Parti Çilimli"grubuna atarken, AK Partili sanılan İlhami'den ses çıkmadı. Bunun üzerine yanlışlıkla kaydettiğinden habersiz MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu'na seslenen Yeşilyurt, "İlhami yorumunu bekliyorum" yazdı.

Gruptaki tüm yazılarınları ve paylaşımları sonuna kadar okuyarak, AK Parti'nin kendilerine karşı nasıl bir strateji izlediğini gören Caboğlu'nun gruptan çıkartılıp çıkartılmadığı ise bilinmiyor.





Haber: C. ÜSTÜNER




Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv           

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya   

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8