KONURALP'İN İNSANINI MERKEZE TAŞIYACAĞIZ



Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük Konuralp'e bağlı Beçiyörükler Köyü'nde Beçi Kooperatif üyeleri ile biraraya geldi. En büyük sıkıntı olan ulaşım konusunda Küçük, çözüm önerileri ortaya koydu. "Düzce'nin insanını merkeze taşıyamayan bir yönetim var." diyen Küçük, Konuralpli vatandaşımızın Çoban Kavşak'ına kadar getirilip bırakıldığını ve merkeze yürümek zorunda bırakıldığını söyledi ve Konuralp insanını Düzce'den uzak tuttular dedi.

 

Küçük"Bizim insanımızı Düzce merkeze taşımak zorundayız. Güzergah konusunda olumsuz bir mücadelemiz olmayacaktır.Ulaşımı zirveye taşıyabilirsek Düzce'nin ekonomisini zirveye taşımış olacağız.Üniversite öğrencilerimizi merkeze taşıyamıyoruz"dedi.


ALLAH'IN İZNİYLE KAZANACAĞIZ...


"Yaptığımız anketlere ve halktan aldığımız olumlu tepkilere bakarak Düzce Belediye Başkanlığı'nı Allah'ın izniyle hep beraber biz kazanacağız." diyen Ömer Küçük, konuşmasının devamında iktidar partisini eleştirdi. Küçük, "Düzce'nin otobandan bir girişi bile yok. Vekillere soruyorsun; beni ilgilendirmez, diyor" dedi. Ayrıca "Düzce Belediyesi'ni hurdalık yaptılar." diyen Küçük, "Belediyeyi ziyaret ettik, koskoca binayı perişan etmişler." dedi. 



BU KADAR BÜYÜK YALAN OLUR MU?

Küçük "Koskoca milletvekilliği yapmış, sonrasında il başkanı olarak görevini devam ettiren bir arkadaşımız var" diyerek konuşmasında okları AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'na çevirdi. Kaşıkoğlu'nun kendisi hakkındaki "Macır Köyü'nden kovuldu" iddiasına yanıt verdi.


Küçük "Macır Köyü'nden Belediye Başkan adayı olarak benim kovulduğumu söylüyor. İyi güzel de köylerin belediye başkanlığı için oy kullandığını duydunuz mu? E yalan olur da, bu kadar büyük yalan olur mu? Ne demek Macır Köyü diye ayırt etmek hakkını kim vermiş onlara. Hepimiz kendi geleneklerimizi yaşıyoruz.Bizi birbirimizden koparmak isteyenler yapmasınlar artık istiyoruz" dedi.


ÇAMKÖY'DE ÇOŞKULU KARŞILAMA


Beçiyörükler'de gerçekleştirdiği programın ardından Küçük, Çamköy toplu konut alanında miting havasında açık havada konut sakinleri ile biraraya geldi. Belediye meclis üyesi adayları da programa katıldı.Konuralp Eski Belediye Başkanı ve MHP kontenjan meclis üyesi adayı İbrahim Aykut alana geldiğinde ise büyük bir sevgi gösterisi ile karşılandı.



Vatandaşlar müzikler, sloganlar ve sevgi seliyle MHP Belediye Başkan adayı Ömer Küçük'ü karşıladılar.

Ardından Küçük, konut alanında Çamköy halkına seslendi ve projelerini tanıttı.

 

 

Haber;P.Yıldırım