Yerel seçim çalışmaları kapsamında partililer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Düzce Gürcü Kültür Derneği’ne ziyarette bulundu.
Düzce Gürcü Kültür Derneği Başkanı Aydın Kubilay ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken Düzce için çalışanlara destek olacaklarını vurguladı.

Kubilay, “Amaç Düzce’ye hizmet. Bu anlamda Düzce için elini taşın altına koyacak veya burası için efor sarf edecek herkesin arkasında değil, yanında durmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Mutlu bir Düzce yaratmak için yola çıktıklarını söyleyen Küçük, deprem izlerini silemeyen Düzce’nin 15 yılının çalındığını vurguladı. Belediyenin kaldırım ve yol yapmanın dışında sosyal sorumlulukları da olduğunu belirten Ömer Küçük, Ak Parti yönetimini halkın sağlığı ile oynamakla suçladı.

Küçük, “Düzce kanserli iller sıralamasında en başta gelen vilayetlerden biri. Nedeni İl Hıfzısıhha Kurulu’nun dağıtımını yasakladığı kömürlerin Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından fakir fukaraya dağıtılıp yaktırılması. Bize kirli havayı solutup kanser yapacaksın sonra oyumu alacaksın. Bu kadarına artık dur diyelim.” ifadelerini kullandı.

 

Haber;P.Yıldırım