Müftülükte düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Düzce Milletvekili Osman Çakır, Düzce ile ilgili olarak takip ettikleri projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Çakır, öncelikle tüm Düzcelilerin bayramını kutlayarak, Van’da yaşanan deprem felaketinin bütünlüğümüzü kimsenin bozamayacağını gösterdiğini söyledi. Düzce ilgili projelerin takibini göreve geldiklerinden bu yana yaptıklarını belirten Çakır, yollar ile ilgili projelerde ilerlemeler kaydedildiğini ifade etti.

Çakır, “ Yığılca yolunun yer teslimi yapıldı, ihale edildi. Akçakoca-Kocaali arasındaki yol mayıs ayına kadar hallolacak. Çevre yolu ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Demiryolu projesinde ise Karasu’ya kadar olan bölge istimlak edildi önümüzdeki yıl Akçakoca’dan başlayıp Ereğli’ye kadar istimlaklar yapılacak.” Dedi. Devam eden projeler arasında, Düzce’de eğitim veren 4 okulun yenilenmesi, ilçe hastaneleri ve 2. Sevgi evleri projelerinin olduğunu belirten Çakır, programlı bir şekilde tüm bu projelerin tamamlanacağını ifade etti.

Çakır, “ Amacımız şunu yaptık bunu yaptık değil. Göreve geldiğimiz ilk gün söylediğimiz gibi, Düzce’nin sorunlarıyla ilgili çalışıyoruz. Bakanlıklarla, müsteşarlarla, genel müdürlerle görüşüyoruz. 3 vekil, il başkanımız ve gerekli olduğu yerlerde belediye başkanımızla birlikte Düzce için çalışıyoruz. Dedikodular bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz Düzce halkının bize güvendiğini seçimlerde gördük. Bu güvene layık olmaya çalışacağız. Bizim amacımız Düzce’ye 1 çivi daha fazla çakmak.” Dedi.

Haber; H. İŞCAN