Partiyle hiçbir ilişiği olmadığı halde Düzce'deki bazı araçların MHP logosu ve Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık fotoğrafları ile kaplatılması partiyi kızdırdı.
Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP’nin adını kullanarak teşkilata zarar vermek isteyenler hakkında yasal sürecin başlatılacağını açıkladı.

"MHP aleyhine algı operasyonu yapılmaya çalışılıyor"
31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Düzce merkez, ilçe ve belediye başkanlıklarını almak için çalışmalarını sürdüren MHP Düzce Teşkilatı'nın bir yandan da yapılmak istenen algı operasyonlarıyla mücadele ettiğine dikkat çeken Caboğlu, Düzce'nin cadde ve sokaklarında gezen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Belediye Başkan adaylarının fotoğrafı olan araçlar bazı kesimler tarafından özellikle yaptırıldığını ve MHP aleyhine algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını savundu.
MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, yazılı açıklamaasında söz konusu kesimlere "Amacınıza ulaşamayacaksınız." diye seslenerek, şöyle devam etti:

"MHP’nin seçim aracı gibi bir izlemin oluşturulmaya çalışılıyor"
"24 Haziran seçimlerinde Düzce halkı partimize ve adayımıza güvenerek TBMM'de Düzce’yi temsil noktasında Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir milletvekilini vermiş oldukları oylarla meclise göndermiştir. 24 Haziran seçimleri sonrasında yaşanan itiraz sürecinde Düzce halkının vermiş olduğu oyları namusumuz olarak görerek hep birlikte sahip çıktık. Önümüzde olan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde partimiz Düzce halkından aldığı destekle Düzce Belediyesi, ilçe ve belde belediyelerini alma konusunda en güçlü aday konumundadır. Böylesi bir ortamda Düzce halkının takdirini kazanmış bir partiye karşı algı operasyonları yürütüldüğüne şahitlik ediyoruz. Partimizin ve adayımızın resimlerinin yer aldığı bir araç kaplatılarak MHP’nin seçim aracı gibi bir izlemin oluşturulmaya çalışılıyor. Bu araçlarla partimiz, davamız ve bize inanmış Düzceli hemşerilerimiz spikülo edilmeye çalışılıyor."

"Kimse partimizin adını kullanarak art niyetli bir çalışma ortamının içine giremez"
Düzce’ye hizmet etmek için çıktıkları kutsal yolda belediye başkan adayları ve teşkilatın hizmet aşkı ile göreve hazır olduğunun altını çizen MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, "Teşkilat olarak bizleri yıpratmak isteyenlere müsaade etmeyiz. Partimizin adını kullanarak bize ve Düzce halkına zarar vermek isteyenler için yasal ve hukuki süreçlerin başlaması içim adımları atacağız. Partimiz çalışma disipline uymadan bazı araç kullanan şahıslara karşı gerekeni yaptık ve yasal sürecin başlaması adına girişimlere başlayacağız. Kimse partimizin adını kullanarak art niyetli bir çalışma ortamının içine giremez.”


HABER: C.ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ