Yerel seçimler öncesinde CHP Milletvekillerinin Düzce il teşkilatına ziyaretleri devam ediyor. Partinin bugünkü ziyaretçileri de CHP İzmir Milletvekili Kemal Anadol, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk oldu.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan İzmir Milletvekili Kemal Anadol, Hükumetin yanlış politikalar içinde olduğunu söyleyerek “Ülkenin içinde bulunduğu durum ortadır. Her konuda ülke kötü bir dönem yaşıyor. Bunun baş sorumlusu Hükumetin sergilediği yanlış politikalar olmuştur. Halkımız yerel seçimlerde son sözü söyleyip gerekli cezayı kesecektir.” ifadelerini kullandı.

Fındık konusuna da değinen Anadol, bu konuda da Hükumetin yanlış politikalar izlediğini belirterek “Özellikle bu yıl fındık üreticileri zor günler yaşamaktadır. Fiyat konusunda hiç beklenmeyen ve düşük bir fiyat açıklanmıştır. Üreticiler bu fiyatla hangi sorununu çözebilirler merak ediyorum. Düzce'de de aynı sorun baş gösteriyor. Düzce'deki üreticilerin hali de yaşanan durumu gözler önüne seriyor.” şeklinde konuştu.