ANAP Genel Başkanı Salih Uzun, Anavatan Partisi Düzce İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek parti yöneticileriyle istişare toplantısı yaptı.

Genel Başkan Uzun, 29 Mart yerel seçimlerinde özellikle Türkiye genelinde İl Genel Meclisi aday adaylığı çalışmaların yapılması gerektiğini belirterek '' Bu Parti 25 yıllık bir partidir. Geçen seçimlere bir şekilde girilmedi. Ancak 29 Mart yerel seçimlere kesinlikle girmemiz gerekiyor. Bir oy bile alsak girmeliyiz yoksa olmaz. Parti yöneticileriyle beraber çok çalışmalıyız. Düzce'de 7 ilçeden 21 il genel meclisi ve belediye başkanlığı için adaylar çıkarmalıyız. En güçlü olduğumuzu göstermeliyiz. '' dedi.

Anavatan Partisi'nin köklü bir parti olduğunu, 25 yıllık bir geçmişi unutmamak gerektiğini ifade eden Uzun'' Ben bu partide yetiştim ve mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Biz bu seçimlere ne olursa olsun gireceğiz. Yerel seçimlerden sonra daha iyi siyaset yapacağız. Şimdi vatandaşlarımızla iletişime gireceğiz ve kademe kademe yükseleceğiz'' şeklinde konuştu.