Bir süre önce emekliye ayrılan Düzce İl Müftüsü Hüseyin Can'ın yerine İl Müftülüğü makamına Müftü Yardımcısı Ünal Baş vekalet ederken, asaleten atanacak isimle ilgili AK Parti harekete geçti.

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ile AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, bunun için Ankara'da temaslarda bulundu. Diyanet İşleri Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştiren İl Başkanı  Mustafa Keskin ve Milletvekili Fahri Çakır, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile bir araya gelerek, Düzce'deki din hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında istişareler yaptı.



Sohbette 10 Mayıs 2018 ile 31 Ocak 2020 tarihleri arasında Düzce'de görev yapan ve yaş haddi dolayısıyla emekli ayrılan Düzce İl Müftüsü Hüseyin Can'ın yerine gelmesi istenen din görevlisi de gündeme geldi. Çakır ve Keskin, kısa sürede Düzce Müftülüğü'ne atama yapılması konusunda Düzce'de oluşan beklentiyi aktardı.



AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ile AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, ardından Düzceli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Selim Argun'u ziyaret ederek hasbihal etti.