AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Ankara Arena'da yapıldı. Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, salona "Bize Her Yer Türkiye" adlı seçim şarkısıyla giriş yaptı.

81 ilden 85 seçim çevresinden milletvekili adayları ve il başkanları Ankara’daydı. Düzce’den Üç Milletvekili adayı Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir de salondaki yerini aldı.  Düzce’den İl başkanının yanı sıra belediye başkanları ve teşkilat üyeleri de hazır bulundu. AK Parti milletvekili adaylarının isimleri şehirlere göre "Z" harfinden başlanarak okundu.
Sıra geldiğinde İsmi okunan Düzce milletvekili adayları Davutoğlu'nun bulunduğu platforma gelerek, İl başkanı ile birlikte fotoğraf çektirdi. Adayların isimleri, fotoğraflarıyla platformun arka tarafına kurulan ekrana yansıtıldı.
Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı seçim beyannamesinde başkanlık sistemi de yer aldı. Sistemle ilgili "yetki karmaşasını giderecektir" denildi.

Haber;S.KAŞKIR