Yaklaşık bir ay önce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in televizyonumuzda yayınlanan ve Mehmet İbrahimoğlu'nun sunduğu “ Son Nolta “ isimli programda “ Bir Milletvekilimizle aramızı açmaya çalışıyorlar “ şeklinde açıklamalarda bulunması üzere kamuoyunda ikili arasında bir sorun olduğu gündeme gelmişti. Hem Kaşıkoğlu hem de Keleş, yaptıkları açıklamalarda aralarında bir sorun olmadığını dile getirmişlerdi.

Yapılan açıklamalar ise kamuoyunda fazla dikkate alınmamış ikili arasında bir sorun olduğu yorumları yapılmaya devam etmişti. Dün ise engellilere tekerlekli sandalye dağıtmak için düzenlenen bir programda Metin Kaşıkoğlu ile Mehmet Keleş bir araya geldi. Programda Başkan Keleş'e teşekkür plaketini aralarında sorun olduğu söylenen Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu verdi.

Kaşıkoğlu'nun plaketi vermesi sırasında ise ikili arasında gülüşmeler yaşanmıştı. Hem Kaşıkoğlu hem de Keleş'in samimi şekilde birbirlerine yaklaşması aralarında sorun olduğu yorumlarını da şimdilik rafa kaldırdı. İlerleyen günlerde ikili arasında nasıl bir gelişme yaşanacağı ise belirsizliğini korumaya devam ediyor.