AK Parti Düzce İl Danışma Ekim Ayı Toplantısı parti il binasında gerçekleştirildi. Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan başkanlığı oy birliği ile seçildi. Düzce Danışma Meclisi Toplantısı'na Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, belde başkanları, İGM ve Belediye Meclis Grup Başkan Vekilleri, İGM Başkanı Dursun Çakır, Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ve Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“DÜZCE’MİZE BAKAN KAZANDIRDIK”
Düzce Danışma Meclisi Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde büyük başarılar elde ettik. Bu başarılarda sandık başındaki arkadaşlarımızdan en üst kademedeki arkadaşlarımıza kadar tüm teşkilat üyelerimizin emeği var. Bu yüzden size yeniden teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi birlik ve beraberliğimiz sürdüğü sürece bizim önümüzde kimse duramaz. Birlik ve beraberlik ruhu ile başaramayacağımız hiçbir şey yok. Düzce’nin değiştiğini, güçlü olduğumuzu her platformda hissettirdik. Bunun sonucunda da Düzce’mize Bakan kazandırdık. İlimizde sükûnet ve huzura ihtiyaç olduğunu bilerek önce bunu çözdük. Ardından ilçe ve belde teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla birlikte iş odaklı çalışarak dedikodulara kulaklarımızı tıkadık.” dedi.

“SUÇSUZ İNSANLARA İFTİRA ATMAYACAĞIZ”
15 Temmuz sürecinde Düzce’nin 10:45 saati itibariyle sokağa çıkan ilk 4 ilden biri olduğunu kaydeden AK Parti İl Başkanı Keskin, “Darbe girişimine tüm Türkiye’de olduğu gibi sizler de “dur” dediniz. Sizleri alnınızdan öpüyorum. 15 Temmuz'u hiçbir zaman unutmayacağız. Ancak bunu yaparken adaletli olacağız ve suçsuz insanlara iftira atmayacağız.” ifadelerinde bulundu. Ardından teşkilat üyelerinin sunduğu faaliyet sunumlarına geçildi. İl başkanlığı adına Sedat Özdemir, kadın kolları adına Ayten Bakan, Gençlik Kolları adına Veysel Güden faaliyet sunumlarını gerçekleştirdi.

KELEŞ: DÜZCE TEŞKİLATLARI ÜLKE GENELİNDE TEK VE ÖRNEKTİR
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediyenin icraatları ve faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunarak Düzce teşkilatlarının 2001’de heyecan ve azimle her zaman ilk önde olduklarını belirtti. Keleş, “Düzce teşkilatları ülke genelinde tek ve örnektir.” dedi.

KEŞİR: ZALİME MERHAMET ETMEYECEĞİZ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in konuşmasının ardından AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “15 Temmuz başarılı olsaydı şu anda başarılarımızdan bahsedemeyecektik. İçte ve dışta hainlerle mücadelemiz devam edecek. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘Zalime merhamet zulme ortak olmaktır’ sözünü unutmamalıyız. Bunu gelecek nesillere aktarmalıyız. Bunu unutursak 241 şehit ve 3000’e yakın gazimize kendimizi affettiremeyiz. Zalime merhamet etmeyeceğiz ancak şu ana kadar yapılan çalışmalarda yüzde 99’a kadar başarı sağlandı. Ayrıca biz insanlarımızın zulme uğramalarına da izin vermeyeceğiz.” diye konuştu.
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, eğitim ve turizm alanlarında yapılan projelere destek verdiklerini ve Düzce’nin her alanda gelişimini sağlayacaklarını söyledi.

ARSLAN: İKİLİK GİRMEDİKÇE BU TEŞKİLATLARA HİÇBİR ŞEY OLMAZ
AK Parti Düzce Milletvekili ve Konya İli Koordinatör Milletvekili Fevai Arslan, “Araya nifak sokulmadıkça, ikilik girmedikçe bu teşkilatlara hiçbir şey olmaz. Bu teşkilatlar AK Parti'nin kuruluşundan itibaren aynı şevkle çalışmalarına devam ediyor. Teşkilatlarımızın desteği ile 10 belediyeyi kazandık. Biz de Ankara’da boynumuzu bükmeden taleplerimizi isteyebiliyoruz. Ayrıca belediyelerimiz de uyum içinde çalışmalarını sürdürüyor. Düzce Belediyemiz 78 bin ton asfalt döktü. İl Özel İdaremiz de 130 bin ton asfalt döktü. Yol ve su konusunda bize her zaman sorular geliyordu. 2018 yaz ayları itibariyle tüm il ve ilçelerimizde grup köy yolları dahil asfaltsız yol kalmayacak” dedi.

“LİDERİMİZ OLMASAYDI 4 CEPHEDE MÜCADELEMİZ OLMAZDI”
AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Türkiye’nin 4 cephede mücadele ettiğini kaydederek, “Suriye, Irak ile dışarda, FETÖ ve PKK ile de içeride savaşımız sürüyor. Eski Türkiye olsaydı, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz olmasaydı 4 cephede mücadelemiz olmazdı.” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Düzce İl Danışma Ekim Ayı Toplantısı'nda Kadın Kolları Ar-Ge Başkanı Yeliz Yakalıoğlu, yaptığı projede Türkiye genelinde ilk üçe girmesi dolayısıyla plaket verdi. Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.