Geçtiğimiz günlerde İstanbul AK Parti İl binasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı olağan İl Başkanları toplantısı hakkında bilgiler verdi.

Arslan, açıklamasında toplantının her ay olağan olarak yapıldığını ve toplantıya Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın, AK Parti Kadın ve geçlik kollarıyla birlikte katıldıklarını ifade etti. Arslan, toplantının gündeminin açılım olduğunu söyleyerek, “Açılım hakkında görüştük.” şeklinde konuştu. Açılımın Düzce'yi yakından ilgilendirmediğini fakat ülke sorunu haline geldiği için herkesi ilgilendirdiğini belirten Arslan, açılımın açıklığa kavuşması için çalışmalar yapıldığını belirtti. “Çorbada kimin tuzunun olacağını göreceğiz.” söyleminde bulunan Arslan, sürecin yerelden başladığını belirtti. Düzce'nin bu konuyu rahat bir şekilde aştığını Türkiye'deki her milletten Düzce'de bulunduğunu ve hiçbir sorun yaşanmadığını ifade etti.

Arslan Akçakoca İlçe Başkanı Recep Ali Topaloğlu'nun görevden alındığı konusundaki söylentilerin asılsız olduğunu ve kendine böyle bir bilgi gelmediğini ifade etti.