Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 4 gün Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde böbrek taşı tedavisi gören Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Fevai Arslan, hastalığının ardından ilk kez açıklamalarda bulundu. Arslan,  Çilimli Belediye Meclis üyesi adayı Basri Varol'un istifa haberlerini değerlendirdi.

“Giden arkadaşın yerine yenisi gelir.”

Çilimli'de yaşanan Belediye Meclis üyesi istifasını da değerlendiren Arslan, “Üyelikler konusunda listelerin belirlenmesi için süre devam ediyor. Çilimli'deki arkadaşımızda yerini beğenmediği için herhalde istifa etme kararı aldı. Ama son güne kadar listelerdeki isim belirleme çalışmaları devam edecek:” dedi.

“Herkes kendi partisiyle ilgilensin.”

Miliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kenan Ilgaz'ın Mehmet Keleş'in yeniden neden aday gösterilmemesi konusunda yaptığı açıklamaları da değerlendiren AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, “Herkes kendi partisinin çalışmalarına baksın. Yerel seçimler öncesinde bu tür söylemler yapılması doğaldır. Meyve veren ağaç taşlanır. Ben, bu konuda herkesin kendi partisiyle ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.