Üçüncü dönem Ak Parti Düzce Milletvekili olarak  TBMM'ne girmeyi başaran Fevai Arslan, yeni dönemde siyasette önemli bir merkez olarak bilinen Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun memleketi ve seçim bölgesi olan Konya ve yine Konya'dan ayrılarak il olan Karaman illerinin "Koordinatör Milletvekili" olarak atandı.Düzce Milletvekili Fevai Arslan'ın önemli iki ilin Koordinatör Milletvekili olarak görevlendirilmesi Arslan'ın siyasi gücüne güç kattığı şeklinde yorumlanıyor.Meclisteki çalışmalarına aralıksız devam eden Arslan'ın Konya ve Karaman'da çalışmalara başladığı öğrenildi.

 

Otuz bir ilçesi olan Konya'nın  169 bin nüfuslu Karatay,  213 bin 664 nüfuslu Meram ve  202 bin 154 nüfuslu Selçuklu ilçelerinin il merkezini meydana getirdiğini belirttiğimizde Konya'nın bir çok ile bedel büyüklükte olduğu ortaya çıkıyor.. Buna Başbakan Davutoğlu'nun memleketi 240 bin 362  nüfusunu Karaman'ı da da ilave edersek Başbakanın memleketi olması hasebiyle ilin sosyo- politik önemini de  eklediğimizde Düzce Milletvekili Fevai Arslan'ın görev ve sorumluluğunun bir hayli önem  arzettiği ortaya çıktığı gibi Ak Parti Genel merkezi'nin de  Arslan'a verdiği güven ve desteği gözler önüne seriyor.

 

OKUR, DÜZCE KOORDİNATÖRÜ

Öte yandan Düzce Koordinatör Milletvekili de komşu ilimiz Kocaeli'den geliyor. 24. Dönem Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur "Düzce Koordinatörü" olarak göreve başladı. Tokat doğumlu olan Okur, Kocaeli Milletvekili olarak görev yapmıştı.Koordinatör Milletvekili Okur'un da önemizdeki günlerde Düzce'ye gelerek çalışmalarda bulunması bekleniyor.

HABER;E.TAYHAN