Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Ekim ayı İl Danışma Kurulu toplantısında “Teşkilatlara küfreden, seçilmemizde emeği yok diyen vekil istemiyoruz” sözleri ile toplantıya katılan Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır’ı zan altında bıraktı.


MUHATAP BEN DEĞİLİM


İl başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun açıklamaları üzerine görüşüne başvurduğumuz Milletvekili Fevai Arslan’dan “ Muhatap ben değilim!” açıklaması geldi.


Arslan, “ Ben üzerime almadım. Ben bu partiye kurucu üye olarak başladım. Bugüne kadar da değişik kademelerde yer aldım. Açıklamalardan alınması gerekenler varsa alınsın. Ancak muhatap ben değildim.” dedi.


Bu konunun muhatabının Metin Kaşıkoğlu olduğunun altını çizen Arslan, herkesin görüş ve düşüncelerinin kendisini ilgilendirdiğini dile getirdi. “Spor toto” benzetmesine ilişkin ise Arslan, herkesin kişisel görüşlerinin olabileceğini ancak genel merkezin gerekli araştırmaları yaparak doğru kararı verdiğini belirtti. Karar mekanizmasının Genel merkez ve genel başkan olduğunu vurgulayan Arslan, “ her gönülde bir arslan yatar. Ancak son söz genel merkezindir.” dedi.


ŞEREF DUYARIZ


“Genel seçimlerin çekişmeli mi geçecek” sorusuna ise Arslan şu şekilde cevap verdi:

“ Ak Partiye kurulduğu günden bu yana yüksek bir teveccüh var. Biz bu teveccühten muzdarip olmayız. Şeref duyarız.”


BENDE VARIM DİYENLERİ PEK TASVİP ETMİYORUZ


Kongre sürecine ilişkin ise Arslan, sorun çıkmadığı takdirde mevcut başkanlarla devam kararı aldıklarını ifade etti.



Arslan, “il divanda bende varım diyenleri pek tasvip etmiyoruz. diğer partilerde olduğu gibi Sandalyeler havada uçmasın. Biz bir disiplin içinde huzurla kongre sürecini tamamlamak istiyoruz.” diye konuştu.

 

HABER:S.KAŞKIR