Ak Parti Düzce İl Başkanı Fevai Arslan 10 Kasım'da başlayan aday adaylığı süreci başta olmak üzere bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Arslan, 10 Ksım'da başlayan ve 31 Aralık tarihine kadar uzatılan aday adaylığı süreci ile ilgili olarak Düzce'de başvuruların yoğun olduğunu söyledi.

Düzce Merkez başta olmak üzere ilçelerde de Belediye Başkanlıkları, İl Genel Meclis Üyelikleri ve Belediye Meclis Üyelikleri başvurularının yoğun olduğunu kaydetti. Başvuru süresinin uzatılmasının ardından Arslan, önümüzdeki haftalarda aday adaylığı için başvuruların büyük ölçüde artacağını belirtti.

Maltepe Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mimar Ali Ergün, Ak Parti'den Düzce Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını açıklamasının ardından Ergün'ün resmi başvurusunu ne zaman yapacağı merak ediliyordu.

Ergün'nün başvurusuna ilişkin bilgi veren Arslan “ Ali Ergün Cumartesi günü partimizi ziyaret etti. Önümüzdeki hafta adaylığını açıklayacağını ve resmi başvurusunu yapacağını söyledi.”şeklinde konuştu. Ak Parti dışında diğer partilerin aday adaylığı süreçlerini de değerlendiren Arslan, “Tabi herkes kendi partisinden sorumludur. Diğer partilerimizinde aday adaylarını açıklarsa aramızda tatlı bir rekabet oluşur”dedi.