AK Parti'de yapılan yerel seçimlerin ardından şimdi de İl Başkanlığı Kongresi seçimi heyecanı başladı. Mayıs ayında yapılacak kongre tarihi yaklaşırken mevcut AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan'da yaptığı basın toplantısında yeniden aday olduğunu açıkladı. Arslan, açıklamasında “Birlikten kuvvet doğar düşüncesi ile biriz ve beraberiz diyerek tarihi yaklaşmış olan İl Kongresinde başlatmış olduğumuz yerel hizmetlerin devamını sağlamak, yerelde. Genelde ve teşkilatlar bazında ekseriyetle yakaladığımız uyumun bozulmaması adına İl Başkanlığına aday olduğumu tüm kamuoyuna belirtirim.” şeklinde konuştu.




“Partililerimizin boynunu bükecek hiçbir ayıplı işin içinde olmadık.”



Görevde bulunduğu süreyi de değerlendiren Arslan, “AK Parti İl Başkanlığı kongresinde kıymetli delegelerimizle ve kıymetli Düzcelilerle paylaştığımız ve taahüd ettiğimiz sözlerin arkasında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Bu taahüdlerin en başında partililerimizin ve partimizin boynunu bükecek, yüzlerini kızartarak, yere baktıracak hiçbir ayıplı işin içinde olmayacağız dedik, şahit olduğumuz hiçbir adaletsiz işe müsaade etmeyeceğiz dedik, bu mevkilerin ve koltukların gelip geçici olduğunu unutmayacağız, koltukların hizmet aracı olduğunun bilincinde hareket edeceğiz dedik, çirkin ve çirkef siyasetin içinde olmayacağız çünkü bu millet böyle siyasetten bıktı biz yapmayacağız dedik ve bunların hiçbirisini yapmadık. Bundan sonra da yapmayacağız. Siyasette rant sağlamaya da çalışmadık” dedi.




“Bazı çalışmaları elimizde olmayan nedenlerden dolayı zamanında gerçekleştiremedik.”




Bazı çalışmalar konusunda özeleştiride bulunmayı da unutmayan Arslan, “Bu hizmet sürecinde bazı hizmetlerimizi de elimizde olmayan nedenlerle ve bürokratik zorluklarla istediğimiz zamanda gerçekleştiremedik bununda bilincindeyiz.” ifadelerini kullandı.