Düzce Milletvekili Fevai Arslan, seçim çalışmaları kapsamında bugün sahaya indi ve esnaftan Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi. Meclisteki Torba yasa çalışmaları nedeniyle milletvekilleri olarak bugüne kadar tam manası ile destek olamadıklarını dile getiren Arslan, Seçimde Düzce’deki beklentisini de açıkladı.

 

Arslan, “Düzce Ak Parti’nin kurulduğu günden bu yana büyük destek verdi. Bizde buna layık olmak için bugüne kadar görev yapan tüm arkadaşlarımız elimizden geldiğinde hizmet etmeye çalıştık. Bu teveccühün ilk günkü gibi olduğunu düşünüyorum. Düzce’de Türkiye ortalamasının en az yüzde 10 üzerinde oy alınacağını düşünüyorum. Yüzde 57 çıksın bizde yüzde 67 alırız.”dedi.

 

Arslan, Ayrıca Başkakan Erdoğan’da Düzce’nin yerinin ayrı olduğunu da sözlerine ekledi.


Bugüne kadar yapılan seçimlerde çalmadık kapı bırakmadıklarını bu seçimde ak parti il başkanlığı tarafından düzenlenen program çerçevesinde hareket edeceklerini söyledi. Arslan, 30 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen belediye başkanlarının 4 aylık performanslarını değerlendirdi. İyi ve azimli belediye başkanları seçildiğini ifade eden Arslan, net bir açıklama yapmak için erken olduğunu söyledi.


Düzce’nin eğitimde kanayan yaralarından biri olan prefabrik okullarla ilgili olarak ise Arslan, yüzde 50’sinin bu dönem biteceğini söylerken, tem bağlantısının planlandığını önümüzdeki yıl ihaleye çıkacağını belirtti.


Bir dönem gündemde olan bütünşehir uygulaması ile ilgili ciddi bir çalışmanında bulunmadığını dile getirdi.

 

Haber;S.Kaşkır