Her ay yapılan AK Parti İl Danışma Meclisi Nisan Ayı Toplantısı Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya vatandaşlar tarafından yoğun katılım gözlenirken AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ile Ak Parti ilçe başkanları ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“O yapılmadı, bu yapılmadı diyorlar. Soruyorum Düzce için ne yapılmadı?”
Toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, şöyle konuştu:

“Öncelikle tüm Roman arkadaşlarımızın Dünya Romanlar gününü kutluyoruz. İl başkanımızdan önemli bilgiler aldık. İl başkanımızdan böyle bilgiler almak bizi çok sevindirdi. 2014’de biz bir projeyle başladık. Bizin gerçekleşmeyen projemiz yoktur. 2019’da yerel seçimlere bir daha gidiyoruz. Biz belediye başkanımızla birlikte il genel meclisinin çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bizim ölçeğimizdeki hiçbir ilde belediye meclisinin alanlarına giren işler bizim kadar yapılmıyor. Biz ölçeğimizdeki iller arasında ilk üçte yer almaktayız. Yaz sezonu geldiği için yol mevzuları mutlaka konuşulacaktır. Bizim bu konuda elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Bu sandığa yansıyacak olan hizmettir. Hiç boynumuzu bükecek bir durumumuz yok. Şu yapılmadı, bu yapılmadı diyenlere soruyorum. Düzce’ye ne yapılmadı?”



“Hizmet anlayışımız nefesimizin yettiği kadar koşmaktır”
AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise Düzce’de yapılan çalışmalara değinerek, “Teşkilattan gelen kardeşiniz olarak seçim çalışmalarını yerinde görmüş durumdayım. Siyasetin birlikteliğin olduğu illerden biridir Düzce. Biz parlamentoda sizi temsil etmek için bulunuyoruz. Milletvekillerinin en önemli işi şehri için iş becerebilmedir. Hangi belediye başkanımız bize hangi çalışma için geldiyse biz bu çalışmaların tamamını takip ettik. Belki tamamını beceremedik ama tamamını takip ettik. Tüm kademelerdeki arkadaşlarımızın uyumlu çalışmaları bizi çok önemli noktaya getirdi. Çalışmalar kapsamında gurup yollarımızı bitireceğiz. Akabinde ara yollarımızı da bitireceğiz. Bizim hizmet anlayışımız nefesimizin yettiği kadar koşmaktır” ifadelerinde bulundu.

“Çalışmaların bazılarını durdurmak zorunda kaldık”
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Biliyorsunuz belediye başkanları bazı projelerle geliyorlar ve süreci boyunca bu projeleri bitiriyorlar. Biliyorsunuz benden önceki belediye başkanımız bazı projelere başlamıştı ama biz bu çalışmaların bazılarını durdurmak zorunda kaldık. Nedeni biliyorsunuz bir atasözü vardır ayağını yorganına göre uzat. Bizde bu nedenle bu çalışmaları durdurduk. Belediyenin bütçesi izin verirse bu çalışmalara bundan sonraki süreçte yapacağız. Düzce’nin bütün sorunlarıyla ilgileniyoruz. İlgilenmeye de devam edeceğiz”



“Ülkemiz çok önemli günlerden geçiyor”
Son olarak Türkiye’nin çok önemli günlerden geçtiğini ifade eden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise şöyle konuştu:
 “Nisan ayı il danışma toplantısına hoş geldiniz. Ülkemiz çok önemli günlerden geçiyor. Yol arkadaşlarımızla birlikte önemli anlara şahitlik etmenin duygusuyla böyle başlamak istedim. Düzce teşkilatları da bunun bilincinde olarak 16 yıllık iktidarlık sürecinde önemli işler başarmıştır. Her türlü engele rağmen. Her yaptığımız toplantıda bütün dava arkadaşlarımız, yol arkadaşlarımız büyük katılım sağlıyor. Çünkü biz gücünü milletten alan bir partiyiz. Düzce teşkilatları uzun zamandır bir çalışma yürütüyor. Bütün teşkilatlarımızı yeniden yapılandırdık. Birlik ve beraberlik içinde teşkilatımız muhteşem bir çalışma yaptı. Bu bizim için çok önemli bir çalışmaydı. Biz de istedik ki sandığımıza sahip çıkalım. 2019 yılında iki tane çok önemli seçim olacak. Bu seçimler için çalışmalar başlamış durumdadır. Biz hizmet için geldik ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Yarın seçim var dense Düzce teşkilatları bu seçime hazırdır.”

Haber: M.AYDIN