Seçim bitti yankıları sürüyor. Seçim gecesi Seçim özel yayınına telefonla bağlanan MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz’ın ortaya attığı yardım dağıtma iddiasının ardından yayına konuk olan Fevai Arslan canlı yayında MHP’nin yardım dağıttığına dair elinde belgelerin olduğunu ifade etmişti. 

Bunun üzerine MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Fevai Arslan’ı belgeleri açıklamaya davet etmiş, açıklamadığı takdirde istifaya davet etmişti.

Danışmaz’ın açıklamasına cevap veren Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Öncü Mikrofonlarına yaptığı açıklamada “Başarıyı yakalamak için çalışsınlar. Yoksa böyle dedikodu için falan değil.” Dedi ve bu tartışmaları kendi açısından kapattığını ifade etti.

“Biz önümüze bakıyoruz. Biz Düzce’nin meselelerine bakıyoruz. Biz aynı kulvarlarda yarışmıyoruz. Bu işleri geride bıraktık. Bu gergin ortama Düzce’yi sokmak da istemiyoruz. Herkese hayırlar getirmesini diliyorum. Allah onlara da başarı versin. Onlar onun için çalışsınlar. Başarıyı yakalamak için çalışsınlar. Yoksa böyle dedikodu için değil.”

Haber; R. BAL