AK Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından her Ramazan ayında geleneksel hale getirilen iftar yemeği bu yıl da Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri'nde düzenlendi. 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü başta olmak üzere AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe belediye başkanları, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Vahit Ataman, gençlik ve kadın kolları başkanları, il, ilçe ve belde teşkilat üyeleri ve ailelerinin katıldığı iftarda bir çok masanın boş kalması dikkat çekti. 

AK Parti İl Teşkilatı'nın günler öncesinden partilileri davet ettiği iftara merkez ve ilçelerden beklenen katılım olmadı.1500 kişilik yemek hazırlanan iftar programına yaklaşık 200 kişi katılınca akıllara 'Artan onca yemek ne oldu?' sorusu geldi. Edinilen bilgilere göre; belediyenin şirketi YEYPAŞ tarafından işletilen Erguvan Sosyal Tesisleri'nde hazırlanan bin 500 kişilik yemeğin artan kısmı israf edilmedi. Elde kalan bin 300 kişilik yemek hayır kurumları ile yetiştirme yurduna gönderildi. 

Haber: C.ÜSTÜNER